Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Gyártók
VARTA George Foreman
EGLO spectrum
LEATHERMAN Litium
MAG-LITE maxell
pbq PERION
RAYOVAC REMINGTON
Russell Hobbs enelop
Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Partnereink
Házhozszállítás

Pick Pack Pont

Céginformáció

Tisztelt Látogatónk!

Engedje meg, hogy az alábbiakban bemutassuk vállalatunkat, és tájékoztassuk Önt az általunk forgalmazott termékekről. 

Az 1991. évben 100%-os magántőkével alapított AKKUTRADE Bp. Kft fő célkitűzése a magyarországi minőségi szárazelem- és akkumulátorigények ellátása.
A VARTA AG német gyártmányai mind választék, mind minőség és árszínvonal tekintetében megfeleltek az elvárásnak, ezért e termékek forgalmazása mellett döntöttünk. Választásunkat az ITM Consulting felmérése is igazolja, miszerint a minőségi elemek közül VARTA elemből került legnagyobb darabszám értékesítésre.
Vevőink részére - a piacon egyedülállóan - négy árkategóriában tudunk elemet ajánlani. Az egy szén-cink és három alkáli gyártmány minőségét a VARTA név garantálja, árban pedig pl. a nagy kiszerelésű alkáli termékcsalád (INDUSTRIAL) magasan a legjobb ár-érték arányú termék hazánkban. A VARTA elemlámpa szortimentje a legszélesebb felhasználói igényeket is kielégíti.

A VARTA az import autó akkumulátorokból is piacvezető szerepet tölt be. A motorkerékpár akkumulátorok terén is egyre nagyobb forgalmat bonyolítunk le. E mellett PERION márkájú (2003-tól szintén VARTA gyártmány) akkumulátort is tudunk biztosítani.

Tőkeerőnk, szakmai hátterünk segítségével rövid időn belül az ország legnagyobb VARTA termékeket kínáló vállalkozásává fejlődtünk.

A minőség szem előtt tartásával, de törekedve az alacsonyabb árkategóriát igénylő vevők kiszolgálására, Sanyo elemek, akkumulátorok importját és forgalmazását is végezzük.

A környezetvédelmi előírások betartása érdekében az elhasznált elemek begyűjtése vevőink részére megoldott.

A világban folyó tőkeáramlások és márkafelvásárlások eredményeképpen 2004. évben a VARTA vállalatcsoport tagja lett a REMINGTON márka. A háztartási kisgépek területén Magyarországon addig alig ismert termékcsoport mára 20 százalékos piaci részesedéssel bír.
Forgalmazzuk továbbá a RUSSELL HOBBS kiváló minőségű termékeit is.

Árukínálatunkat bővítendő pbq márkájú gondozásmentes ólomakkumulátorok (UPS szünetmentes áramforrás) képviselete mellett a GE Tungsram márkakereskedését és a belga gyártmányú MASSIVE világítótesteinek nagykereskedését is felvállaltuk.

Műhelyünkben a legkorszerűbb gépekkel, minőségi cellák felhasználásával a legkülönfélébb hordozható berendezések (műszerek, barkácsgépek, laptopok, videók, telefonok akkumulátorainak cseréjét (újraépítését) végezzük el, többek között számos egészségügyi intézmény részére.

A 80 MFt-os raktárkészletünk, a saját gépkocsiparkunk lehetővé teszi, hogy Pest megyében 24 órán belül, országosan pedig 48 órán belül tudjuk kiszolgálni tisztelt vevőinket. A kapcsolattartást, szakmai tanácsadást területi képviselő hálózatunkon keresztül biztosítjuk. 
Partnereink között tudhatjuk a Paksi Atomerőmű Rt-t, egyéb áruházláncokat, Fővárosi Vízműveket, Fővárosi Gázműveket, Gyógyászati Segédeszközök Gyárát, a Widex, a Pestor, a Mediszintech Kft.-ket, a Mátravidéki Hőerőművet, kórházakat, egészségügyi intézményeket, viszonteladókat, kiskereskedőket, végfelhasználókat, összesen mintegy 2000 vevőt.
Cégünk TB, adó, vámtartozással nem rendelkezik.
1999 óta az AKKUTRADE Bp. Kft a TÜV által auditált ISO 9001 minősítéssel rendelkezik.

Reméljük weblapunk elnyeri tetszését, és vásárlóink között üdvözölhetjük!Gáspár Judit
ügyvezető igazgató

Webáruház készítés